شیائومی سیتی

شیائومی می خواهد "خودروهای الکتریکی هوشمند" بسازد. اگر گروه چینی بازار خودروهای الکترونیکی را مانند بازار گوشی های هوشمند با موفقی

آيا شيائومي تبديل به تسلاي چيني مي شود؟

شیائومی می خواهد "خودروهای الکتریکی هوشمند" بسازد. اگر گروه چینی بازار خودروهای الکترونیکی را مانند بازار گوشی های هوشمند با موفقیت راه اندازی کند، تسلا، فولکس واگن و شرکت باید لباس گرم بپوشند.

برای هفته‌ها، گنجشک‌ها از پشت بام‌ها سوت می‌کشیدند، حالا این رسمی است: به عنوان بخشی از یک رویداد بزرگ، رئیس شیائومی، لی جون، تأسیس یک شرکت تابعه را اعلام کرد که «خودروهای الکتریکی هوشمند» را می‌سازد.

او می خواهد در سال های آینده ده میلیارد دلار برای این کار هزینه کند. لی جون مایل است خودش مدیریت این شرکت فرعی را بر عهده بگیرد. به گفته بنیانگذار شیائومی، این "آخرین پروژه بزرگ کارآفرینی زندگی او" است.

ایلان ماسک به عنوان یک الگو

لی جون جزئیاتی در مورد اینکه اولین "Mi Car" از محصولات شیائومی چگونه خواهد بود، چه زمانی وارد بازار خواهد شد و چه برچسب قیمتی باید داشته باشد، ارائه نکرد. با این حال، او در این مراسم شکی نگذاشت که الگوی او کیست: لی جون عکسی از خود و ایلان ماسک ارائه کرد که چند سال پیش از او دیدن کرد تا یک کارخانه تسلا را به او نشان دهد.

به هر حال: شیائومی واقعاً یک تازه وارد در صنعت خودرو نیست. شیائومی در یک سرمایه گذاری مشترک با خودروساز چینی Bestune، شاسی بلند «ردمی» را وارد بازار آسیا کرده است. متخصص گوشی های هوشمند عمدتاً روی نرم افزار کار می کرد.

شیائومی همچنین به اتصال میکروکار چینی Baojun E300 کمک کرده است. این خودرو حتی می‌تواند در اکوسیستم شیائومی "Mi Smart Home" ادغام شود تا به محض نزدیک شدن به خودرو، چراغ خانه روشن شود. در سال 2020، شیائومی یک کارت کارت الکتریکی را به همراه لامبورگینی عرضه کرد.

البته در رنگ زرد: کارت کارت الکتریکی شیائومی در نسخه لامبورگینی.

بهره مندی از تحریم های هواوی

لی جون هیچ شکی باقی نگذاشت که شیائومی می خواهد چیزی فراتر از یک تولید کننده گوشی هوشمند باشد. شرکتی که او یازده سال پیش تأسیس کرد، به‌عنوان تامین‌کننده گوشی‌های هوشمند بزرگ شد، اما اکنون انواع محصولات الکترونیکی را می‌سازد - از تصفیه‌کننده هوا، ساعت‌های هوشمند و نوت‌بوک‌ها گرفته تا اسکوترهای برقی، دوچرخه‌های الکترونیکی و روبات‌های جاروبرقی. با این حال، تنها برخی از محصولات شیائومی در آلمان موجود است.

شیائومی پس از اپل و سامسونگ جایگاه سوم را کسب کرد. همچنین شیائومی از نظر سهم بازار با 11.2 درصد پس از اپل (23.4 درصد) و سامسونگ (19.1 درصد) در رتبه سوم قرار دارد.

هواوی و اپل نیز جاه طلبی های خودرویی دارند

صحبت از گوشی‌های هوشمند: شیائومی اولین تولیدکننده گوشی‌های هوشمند نیست که جرأت ماجراجویی در خودرو را دارد. رقیب چینی هواوی اخیراً DriveOne را معرفی کرده است، موتور مخصوص خودروهای برقی که گفته می‌شود زمان شارژ بسیار سریعی دارد. هواوی نرم افزار موتور الکتریکی را از جمله اتصال به ابر از طریق یک مودم یکپارچه 5G ارائه کرده است.

اما این یک واقعیت نیز هست: دانش شیائومی از گوشی‌های هوشمند و اینترنت اشیا (IoT) باید یک مزیت بزرگ در دنیای جدید و شجاع خودروها باشد. ادغام خوب گوشی های هوشمند برای خریداران خودرو اهمیت فزاینده ای پیدا می کند.

ماشین باید متناسب با گوشی هوشمند باشد

این که آیا گوشی هوشمند با ماشین همراه است یا نه برای برخی حتی در آلمان مهمتر از برند است. طبق نظرسنجی انجمن فناوری اطلاعات بیتکام، این یک معیار مهم خرید برای 69 درصد است. از سوی دیگر برند خودروی بعدی تنها برای 65 درصد نقش مهمی دارد.

ماشینی بدون اتصال گوشی هوشمند؟ برای بسیاری از مشتریان غیر قابل تصور است.

این الگو در میان مشتریان جوان‌تر نیز بارزتر است: 80 درصد از افراد 29 ساله و 78 درصد از افراد 30 تا 49 ساله اظهار می‌کنند که هنگام خرید خودرو به سازگاری گوشی‌های هوشمند توجه ویژه‌ای دارند.

از این نظر، سازندگان خودروهای الکتریکی «هوشمند» - چه شیائومی یا اپل نامیده شوند - قطعاً می توانند در مقایسه با شرکت های رقیب مانند تسلا یا فولکس واگن برتری داشته باشند. همچنین لی جون پیشنهاد کرد تا مردم محصولات این شرکت را حتما از نمایندگی شیائومی تهیه و خریداری کنند.

پیشنهاد مطالعه : 

پیشی گرفتن شیائومی از اپل

تردمیل تاشو Kingsmith K12
تردميل تاشو شيائومي WalkingPad A1 Pro

+ نوشته شده در   6 ارديبهشت 1401ساعت 16:28  توسط پدرام آزاد  برچسب ها: